Ακούστε το Podcast & ακολουθήστε μας στα social

Καλώς ήρθατε στο Voice Notes of A Psychologist, το podcast όπου η ψυχική σας ευεξία βρίσκεται στο επίκεντρο. Φιλοξενούμενο από την Ισαβέλλα Κοντοπούλου, μια αφοσιωμένη και έμπειρη ψυχολόγο, αυτό το podcast εμβαθύνει σε διάφορες πτυχές της ψυχολογίας που επηρεάζουν όλους μας. Είτε θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα το μυαλό σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή απλά να βρείτε παρηγοριά στην κοινή ανθρώπινη εμπειρία, το Voice Notes of A Psychologist είναι η νέα σας συνήθεια.

Σε κάθε επεισόδιο του Voice Notes of A Psychologist, η Ισαβέλλα μαζί με τη συνεργατιδά της Κάλλι, συζητούν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν όλους. Από τη διαχείριση του άγχους και την υπέρβαση της κατάθλιψης μέχρι την ενίσχυση της συναισθηματικής νοημοσύνης και τη δημιουργία υγιέστερων σχέσεων, κανένα θέμα δεν είναι εκτός ορίων. Οι διορατικές συζητήσεις της Ισαβέλλας έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσουν με τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής και να προωθήσετε την ψυχική σας υγεία.

Join Us

Το Voice Notes of A Psychologist είναι κάτι περισσότερο από ένα podcast· είναι μια κοινότητα όπου οι ακροατές μπορούν να αισθανθούν ακουστοί, κατανοητοί και υποστηριζόμενοι. Είτε ακούτε κατά τη διάρκεια της πρωινής μετακίνησης, ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι ή μια στιγμή σκέψης, αυτό το podcast είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας εμπνεύσει και πάντα περιμένουμε τα σχόλια σας και τις ιδέες σας για νέα επεισόδια τόσο στα social media μας όσο και μέσω του website εδώ στο email μας!

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Μην χάσετε τα τελευταία επεισόδια και ενημερώσεις. Ακολουθήστε το Voice Notes of A Psychologist στην αγαπημένη σας πλατφόρμα Spotify και γίνετε μέλος της παρέας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο